Válságmentes Karácsonyt kívánunk Webáruházadnak!
- Marketing hírlevelek

Nézd meg videónkat és győződj meg róla, hogyan tudják a mágikus szavak vásárlásra bírni a kétkedő embereket, akik a hírlevéllistádon vannak.

Válságmentes Karácsonyi bevételeket!

Hírlevélkészítés professzionálisan

Használd ki a hírlevél hatalmas erejét!

Legyen profik által megírt, valóban hatásos hírleveled!

Olyan hírlevelet írunk, amilyet még Te sem tudnál (nem hiszed? Próbáld ki!)

Negyvenszerezzük meg a hatékonyságodat!

Igen jól olvastad. Az email marketing 40-szer hatékonyabb (tud lenni), mint a közösségi marketing.

Egy jól felépített rendszer olyan egyedi, személyre szabott ajánlatokat tud küldeni emailben, amire kevesen tudnak nemet mondani.

Mit csinálunk pontosan?

A hírlevél rendszer elkészítése és működtetése rendkívül összetett, de alapvetően az alábbi 4 csoportba sorolható:

Megtervezzük!

Itt is (mint általában a marketingben) nagyon fontos szerepet játszik a tervezés. Összegyűjtjük az információkat a webáruházból, a tulajdonostól, a piactól, a konkurenciától stb. Ezen információk birtokában megtervezzük a hírlevélkampányrendszer elemeit. (Kinek mit, mikor, milyen szövegezéssel, stb.)

Elkészítjük!

Igény esetén teljes körűen elkészítjük, beállítjuk és kiküldjük a hírlevélkampányt és Neked semmi dolgod nincs velük. Vagy "csak" a értékesítési szöveget írjuk meg. Persze, ha szeretnél adhatsz kreatívokat, ötleteket, sőt megköszönünk minden instrukciót, de ez nem kötelező a részedről! De önnállóan is elkészítjük a szöveges, képi, sőt akár a videós tartalmakat is. Sikeressé tesszük a kampányokat!

Miért válassz minket?

8 év tapasztalat

Az elmúlt 8 évben rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, és minden egyes tapasztalással hatékonyabbak, eredményesebbek lettünk ezen a területen.

Profik vagyunk

Tudom, hogy sokaknak nem számít, de mi nagyon nagy figyelmet fordítunk a Munkatársaink képzésére. Csak a Profi munkatársainkat engedjük megírni a szövegeket és beállítani az email kampányokat!

Költséghatékonyság

Magam is vezettem webáruházat! Tudom, hogy minden egyes forint számít (főleg mostanában), ezért felelősségteljesen fogunk minden hirdetési forintoddal bánni!

Egyszeri befektetés: hatalmas segítség!

A hírlevélírás alapvetően egyszeri megrendelés. Természetesen ha arra van igényed, hogy rendszeresen írjunk hírlevelet, akkor abban is tudunk segíteni!

Mennyibe kerül?

Díjazásunk úgy alakítottuk ki, hogy valóban segítséget jelentsen. Ilyen értelemben csak az elfogadható számunkra, ha az email kampányainkkal több hasznot termelünk, mint amennyibe azok kerülnek.

Ennek megfelelően nem szálltunk el, ami az árakat illeti. Had legyek őszinte, szeretnénk a szabad kapacitásainkat lekötni ebben a kampányban, ezért olyan árakat találtunk ki, ami mindenkinek megéri, függetlenül attól, hogy milyen szinten áll a hírlevél marketingben.

5 hírlevél elkészítése

Aminek a segítségével mindenkinek profi módon kommunikálhatsz.
Ft 9.900 /hírlevél
  • Egymásra épülő hírlevél rendszer megtervezése
  • Hírlevelek megírása, szöveges szerkesztése
  • HTML szerkesztés, grafikai megvalósítás
  • Szükség esetén hírlevélszoftverbe integrálás (felár ellenében)
Népszerű

A fenti árak nettó árak, melyeket Áfa terhel!

Érdemes gyorsan dönteni:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Mi történik a megrendelés után?

1. Kitöltöd a megrendelőlapot!

2. Munkatársunk egyeztet Veled telefonon. Mindent átbeszéltek, és minden kérdésedre választ kapsz. Elmondjuk, hogyan fog zajlani az együttműködés. Ha tetszik, akkor pedig bele is vágunk!

3. Kiállítjuk a hírlevél készítés számláját.

5. Hamarosan (megrendelések számától függően) pedig küldjük a hírleveleket! 😉

Megrendelés

nincs hűségidő

© 2022 Minden jog fenntartva!