Legyél Te a SNAF.HU Plus Kft. új Munkatársa Segítője Asszisztense Marketingese Motorja és érjünk el szédítő eredményeket közösen!

Junior Marketing Asszisztens-t keresünk!

A SNAF.HU Plus Kft., Észak-Magyarország leginnovatívabb online marketing webügynöksége Junior Marketing Asszisztens munkakörbe Munkatársat keres!

 

"Ha érdekel az online marketing világa és szívesen segítesz más vállalkozásoknak, hogy elérjék a céljaikat, ezáltal win-win-win helyzetet teremtesz, akkor lehet, hogy Téged keresünk!"

Tóth László, ügyvezető

Munkaköröd, mint Junior Marketing Asszisztens:

Milyen feladataid lesznek, és milyen kihívásoknak kell megfelelned?

 • Ügyfeleinkkel együtt fogsz dolgozni, segíteni fogod őket hogy Vállalati céljaik megvalósuljanak. Tehát feladatod lesz a kommunikáció, szóban és írásban.
 • Google Ads és Facebook hirdetési kampányokat ellenőrzöl és menedzselsz kiemelten eredményesen (persze miután erre megtanítottunk). 
 • Előkészíted a szakértő PPC kampánykezelők munkáját, támogatod Munkatársaid, Vezetőid eredményességét
 • Kreatív munkát végzel szöveges, képes és videós formákban (erre is megtanítunk)
 • Pontos feladatokat fogsz kapni, pontos határidőkkel! A határidők betartása és feladatok legjobb tudásod szerinti elvégzése alapkövetelmény.
 • Felelős vagy Ügyfeleid maximális elégedettségéért.
 • Működteted a Vállalat értékesítési, marketing, ügyfélszolgálati, adminisztrációs rendszeréből a rád eső feladatokat.
 • Elősegíted a Vállalat céljainak megvalósulását, saját céljaid maradéktalan teljesítése révén.

Ilyen tulajdonságaid vannak (ezek a tényezők kulcsfontosságúak, hiszen munkád szinte egésszében emberekkel fogsz dolgozni)

 • Valóban önálló munkavégzés – Senki nem áll mögötted, így magadat kell a minél jobb munkavégzésre ösztönöznöd.
 • Kitűnő kommunikációs készségek szóban és írásban egyaránt.
 • Nyitott és együttműködő személyiség vagy
 • Jó “barátságban” vagy a Mesterséges Intelligenciával, jól tudod használni az AI adta lehetőségeket
 • Cél- és eredményközpontú gondokodás
 • Pozitív beállítottságú és könnyen barátkozó
 • Lelkiismeretes és rendkívül szorgalmas vagy
 • Jól megérted az angol nyelvű szövegeket, tartalmakat
 • Becsületes vagy, akkor is ha senki nem lát!
 • Számítógépes ismeretek, internetes jártasság
 • Bizonyítani akarsz magadnak és Munkáltatódnak

Kizáró tényezők, ha ezek közül egy is igaz, rád, ne jelentkezz!

Ne jelentkezz, ha van a telefonodra telepítve Pou, vagy van Farmville accountod. Nem vagyunk olyanokra kíváncsi, akik pazarolják saját idejüket.

Hisztizés, labilis természet. Komoly feladatokat kell ellátnod, sokszor határidőre. Egyszerre több feladattal fogsz zsonglőrködni és számos Ügyféllel kell kiegyensúlyozott kapcsolatot tartanod. Ha nem bírod a stresszt, akkor ne jelentkezz.

Lustaság. Nagyon keményem és nagyon sokat dolgozunk Ügyfeleinkért. Dühít minket ha valakin látjuk, hogy nem húzza, vagy nem jófelé húzza a szekeret.

Nem szeretjük az elkényeztetett gyerekeket, akik azt hiszik, hogy nekik “járnak” dolgok. Mindenkinek az jár, amit kiérdemel.

Utasítások pontos, precíz végrehajtása. Nem szeretünk semmit elmondani kétszer. Harmadjára pedig nem is mondjuk!

Minden ügyféllel szemben őszinte mosollyal belülről fakadó örömmel kell viseltetned. Egyrészt tőlük kapod a fizetésed (áttételesen), másrészt Ügyfeleink nagyon keményen dolgoznak. Nincs szükségük egy pökhendi, “majd én megmondom a tutit” típusú alvállalkozói kapcsolattartóra.

Ha nem tudod tökéletesen beosztani az idődet, ha folyton késel, és még most sem válaszoltál az 1 héttel ezelőtti leveleidre, de becsszó tervezed, ne jelentkezz. A pontosság és a precizitás kulcskérdés.

Ha nem tudod mi az a honlap, webáruház és még soha nem használtad a Google-t, akkor ne jelentkezz.

Ha passzív-agresszív vagy ne jelentkezz. Ha bajod van mond meg, de ne puffogj, mert azzal hátráltatsz minket.

Ha valójában nem akarsz dolgozni, csak a csajod, anyud vagy valaki nyaggat, hogy most már valamit kéne kezdened magaddal, akkor ne jelentkezz! Csak olyan emberekre van szükségünk, akik tényleg dolgozni akarnak.

Ha kényes és sértődékeny vagy, ne jelentkezz. Nem finomkodunk, mert a mi világunk nem ilyen világ. Nem fogalmazunk durván, de egyértelműen megmondjuk ha valami nem megfelelő.

Ha úgy érzed sosem vagy rendesen megfizetve, ne jelentkezz. Annyi fizetést érdemelsz, amilyen munkát meg tudsz magadnak szerezni.

Sajnos ezt nem lehet szebben megfogalmazni: Ne jelentkezz, ha buta vagy. Komoly, szellemi kihívást jelentő feladatokat is fogsz kapni, melyek megoldásához bizony gondolkodnod kell. Ha ez nem megy ne jelentkezz!

 

Ami nem probléma:

 

Nem érdekel a nemed, a korod, bőrszíned, a szakmai tapasztalatod, hogy diák vagy-e, esetleg gyermekes otthon lévő anyuka, vagy megváltozott munkaképességű. Ezek nem számítanak sokkal fontosabb ezeknél a személyiséged, és az akaratod.

 

Ami jellemző még Rád munkavégzés közben

Szeretsz dolgozni, és élvezed, hogy a tehetségedet jó célra fordíthatod – a mi esetünkben az ország gazdasági motorját működtető kis és középvállalkozásokat és tulajdonosaikat fogod sikeresebbé, boldogabbá tenni, és rajtuk keresztül, még ha csak kicsiben is, de az ország gazdasági fejlődéséhez is hozzájárulsz.

A munkádat nem úgy tekinted, mint ami elveszi az időt az életedtől. A munkát az életed fontos, a személyiségedet meghatározó részének tekinted.

Elfogadod, hogy a fizetésedet nem a munkával eltöltött IDŐ-ért, hanem a munkával kapcsolatos EREDMÉNYEIDÉRT kapod. A kitűzött célokat ha törik, ha szakad eléred.

Munkaadód és az Ügyfeleid is profitorientált vállalkozás, vagyis az elsődleges cél a haszon. Ezért alkalmaznak Téged is, hogy hasznot termelj mind az Ügyfélnek, mind a Munkaadódnak.

Nem vagyunk munkaidő-orientáltak, eredményorientáltak vagyunk. Vagyis minket nem érdekel, hogy a kitűzött célokat mennyi idő alatt éred el. Csak az érdekel, hogy eléred-e a kitűzött célokat, vagy sem.

Nem akarunk elbátortalanítani Téged, de fontos, hogy megértsd: mi nagyon keményen, szorgalmasan megdolgozunk az ügyfeleink és a saját sikereinkért, és Tőled sem várunk el kevesebbet. Ehhez egy igazi csapatot építünk, amiben Neked is fontos szereped lesz. Ehhez önállóságot fogsz kapni, tudást, kész metodológiákat, és fejlődési lehetőséget, hogy ne csak eredményes legyél, de élvezd is a munkádat!

Előnyök még, az elbírálásnál

Számítógépes grafikai ismeretek, programozói ismeretek

Előny, ha már dolgoztál Mekiben, szórólapterjesztőként, vagy biztosítótársaságnál

Előny, ha készítettél már Google, vagy Facebook hirdetéseket, kezeltél már ilyen fiókokat, vagy dolgoztál már marketing területen

Idegen nyelv tudás (az angolon felül)

Amit kínálunk:

 

Teljes egészében Home Office végezhető munka (korlátlan, stabil  internethozzáférés szükséges)

Fix, versenyképes fizetés
Természetesen nem fogsz csilliárdokat keresni nálunk, de korrekt fizetést kínálunk. Ha idáig eljutottál már az olvasásban, akkor biztosan érdekel az állás, szóval megsúgom, hogy bruttó 300.000 Ft és 400.000 Ft között tervezzük a fizetést meghatározni. Hogy a pontos összeg mitől függ??? Tőled 😉 

Bejelentett, 8 órás munkaviszony

Szerintem ezt nem kell magyarázni, tényleg bejelentett, nem kiskönyves huncutságok, stb. komoly munkahelyről van szó.

 

És még a többi: 

 • Önálló munkavégzés lehetősége
 • Ha kiemelkedően teljesítesz, akkor egy biztos, hosszútávú állás
 • Folyamatos szakmai és személyiségbeli fejlődés (ez elvárás is)

Jelentkezés

Az m@rketing.hu e-mail címre küldd el az alábbiakat:

 1. Fényképes önéletrajzod
 2. Egy fél oldalas levelet, hogy miért Te vagy az ideális a jelentkezők közül?
 3. Válasz az alábbi 2 fejtörőre:
 4. Egy csiga egy 15 méter mély gödörbe esett. Nappal 5 métert kúszik felfelé, de éjjel 4 métert visszacsúszik. Hány nap alatt ér ki a gödörből?
 5. Egy tavirózsa minden nap a kétszeresére nő. 30 nap alatt belep egy tavat. Hány nap alatt lepi be a tó felét?


Jelentkezési határidő: 2024 március 15.

Tervezett munkakezdés: 2024 április 3.

Ahová a jelentkezésedet küldd:

m@rketing.hu

Várunk szeretettel Csapatunkba!

Jelentkezz, még ma! m@rketing.hu

© 2022 Minden jog fenntartva!