A Google Ads hirdetések segítségével sokkal több látogatód vásárlód megrendelőd bevételed profitod lesz!

Nem hoznak eredményt a Google Ads hirdetéseid? Fordítsd meg a trendet!

Fordítsd át a rosszul teljesítő hirdetéseidet sikeressé a Marketinger segítségével! Lépj előre az egyre erősebb versenyben eredményorientált Google Ads stratégiáinkkal!

Miért hirdess a Google-on?

A Google Ads rendszere hatékony és mérhető.

A Google Ads rendszerében futtatott kampányok teljesítményét real-time nyomon lehet követni, így azonnali visszajelzést kaphatsz arról, hogy mely hirdetések teljesítenek jól, és melyek igényelnek optimalizálást. A Google Ads segítségével könnyedén mérhetővé és elemzhetővé válik a hirdetések hatékonysága, és így a lehető legjobban kihasználhatod a hirdetési költségvetésedet.

A Google Ads rendszere lenyűgözően széleskörű és rugalmas. Milliárdok használják a Google-t világszerte minden nap, így a Google Ads lehetővé teszi, hogy a hirdetéseid eljussanak a potenciális ügyfelekhez szinte bármilyen piacot és demográfiai csoportot megcélozva. Mindegy, hogy helyi vagy globális vállalkozásról van szó, a Google Ads segítségével bárhol és bármikor elérheted a célközönségedet.

Google hirdetések mindenhol!

Google keresőjében

A Google Kereső oldalon a találatok listájának tetején és alján megjelenő hirdetések hatalmas közönséghez juttatják el a termékedet vagy szolgáltatásodat.

Youtube-on

A YouTube-on megtekintett videók előtti és alatti hirdetések lehetőséget adnak a vizuálisan vonzó tartalom bemutatására és az interakcióra.

Gmail fiókokban

A Gmail fiókodon belül a Promóciók és a Szociális fülek alatt található hirdetések közvetlenül az ügyfelek beérkező üzenetei közé kerülnek.

Google Partneroldalain

A Google Display Hálózatán keresztül megjelenő hirdetések, melyek számos weboldalon és alkalmazásban találhatóak meg, vizuális elemekkel vonzhatják be az ügyfeleket.

Minden vállalkozás számára elengedhetetlen: A Google Ads, ahol minden lehetséges

A vállalkozások 99%-a számára a Google Ads hirdetések kiemelkedően hasznosak és fontosak lehetnek. A sokszínűség és a rugalmasság, amit a Google Ads kínál, azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden vállalkozás, minden méretű és minden iparágban, megtalálhatja a számára legmegfelelőbb hirdetési struktúrát. Ezt a technológiát használva, a vállalkozások pontosan elérhetik azt a célcsoportot, amelyik a legfontosabb számukra, és ezzel maximalizálhatják a hirdetési költségvetésüket.

Ha valaki azt állítja, hogy „a Google Ads nem működik a számomra”, az valójában csak azt jelenti, hogy még nem találta meg azt az ideális partnert, aki képes lesz segíteni neki abban, hogy kihozza a Google Ads rendszerből a lehető legtöbbet. A Google Ads világa széles és összetett, de a megfelelő szakértő segítségével minden vállalkozás képes lehet arra, hogy felfedezze a benne rejlő lehetőségeket. A Google Ads nem csak egy hirdetési platform, hanem egy eszköz a növekedéshez, a láthatósághoz és a sikerhez. Nem maradhatsz ki ebből a játékból.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Google Ads ügynökséget?

Az ügynökség kiválasztása az egyik legkritikusabb döntés, amit Google Ads hirdetési stratégiád során meg kell hoznod. Az elsődleges szempont természetesen a szakértői tudás és tapasztalat. Keress olyan ügynökséget, amelyik bizonyított tapasztalattal rendelkezik a Google Ads hirdetések kezelésében, és hajlandó megosztani veled az esettanulmányait. A kommunikáció és az átláthatóság ugyancsak fontos. Az ideális ügynökség nem csupán hirdetéseket futtat számodra, hanem együttműködik veled, bevon a folyamatba, és rendszeresen tájékoztat a kampányaid eredményeiről. Az ügynökségnek értenie kell a cégedhez és a céljaidhoz is – olyan partnert válassz, aki nem csak a kattintásokat és a konverziókat növeli, hanem a vállalkozásod hosszú távú sikerét is szem előtt tartja. Ne feledd, az alacsony árak gyakran a minőség rovására mennek – ne hagyd, hogy a rövid távú megtakarítások kockázatot jelentsenek a hosszú távú siker szempontjából. A Google Ads kampányaid kezeléséhez válassz profi ügynökséget, hogy a befektetésed maximális megtérülést hozzon!

Miért válassz minket?

Íme néhány érv, miért érdemes Minket választanod Google Ads ügynökségednek!

16 év tapasztalat

Cégünk már több mint 16 éve szakosodott a Google Ads kampányok kezelésére. Ez a hosszú ideje jelenlévő szakértelem és megbízhatóság biztosítja, hogy minden kampányt a legfrissebb gyakorlatok szerint és a legjobb eredmények elérésének érdekében kezelünk.

Több mint 250 Millió 1 év alatt!

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink számára mérhető, jelentős eredményeket hozunk. Az elmúlt évben több mint 250 millió forint bevételt generáltunk kampányainkkal, és ezt a sikert szívesen növelnénk a Te bevételeiddel is.

Költséghatékonyság

Magam is vezettem webáruházat! És most is építünk egy sajátot. Tudom, hogy minden egyes forint számít (főleg mostanában), ezért felelősségteljesen fogunk minden hirdetési forintoddal bánni!

Nincs hűségidő, van segítség!

Bízunk abban hogy ténylegesen tudunk segíteni. Ezért nincs hűségidő. Bármikor kiszálhatsz (de nem fogsz 😉). Viszont mindenben segítünk a hirdetési fiók létrehozásától, a kampányok értelmezéséig)

Magas megtérülési mutatók

Munkánk során mindig a lehető legnagyobb megtérülésre törekszünk. Jellemzően fiókszinten 10 feletti megtérülésekkel dolgozunk, ami azt jelenti, hogy minden beruházott forint sokszorosan megtérül a reklámokon keresztül generált bevételben.

Sokszorosan kitermelt havidíjak

A szolgáltatásunk díja nem csak költség, hanem befektetés is. A kampánykezelés díját sokszorosan megtérítjük a hozott bevétel által, ami azt jelenti, hogy a hirdetéseink gyakran sokszorosan meghozzák az árukat.

Dupla ellenőrzési rendszer

Minden kampányunkat dupla ellenőrzési rendszerrel kezeljük. Ez Minőségbiztosítási rendszerünk egyik alapja! Minden esetben van egy kampány felügyelő, aki ellenőrzi a kampányokat, hogy biztosítsa a legjobb minőségű eredményeket.

Folyamatos kommunikáció

Fontos számunkra az ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartás. Napi szinten tartjuk a kapcsolatot, hogy minden kérdésükre választ adhassunk, és hogy folyamatosan tájékoztassuk őket a kampányok eredményeiről és a következő lépésekről.

Miért fontos a Google Certifikáció?

A Google Ads hirdetések kezelése komplex és összetett feladat, amely magas szintű szaktudást és tapasztalatot igényel. Ebben a dinamikusan változó digitális világban elengedhetetlen, hogy olyan szakembert bízzunk meg a hirdetéseink kezelésével, aki folyamatosan képes lépést tartani a változásokkal és a legújabb trendekkel. Ebben segít a Google certifikáció, amely igazolja, hogy a szakember rendelkezik a Google Ads platform használatához szükséges mélyreható ismeretekkel és képességekkel. A Google certifikált szakember adataid biztonságát, a hirdetéseid hatékonyságát és a befektetésed megtérülését is garantálni tudja. A Google Ads hirdetések professzionális kezelésével így nemcsak a hirdetéseid teljesítményét maximalizálhatod, hanem a vállalkozásod online jelenlétét és sikerét is.

Google Partnerek vagyunk. Ez miért nagyon fontos?

A Google Partner Program egy elismert, hivatalos program, amit a Google indított, hogy felkarolja és támogassa azokat a szakértőket és ügynökségeket, akik magas szinten ismerik és hatékonyan használják a Google hirdetési eszközeit. A Partner jelzés egyfajta minőségi garancia: azt jelenti, hogy a PPC szakértő vagy ügynökség bizonyítottan sikeres kampányokat futtatott már a Google Ads rendszerében, rendszeresen frissíti tudását a Google képzésein és tesztjein, valamint megfelel a Google által támasztott egyéb minőségi követelményeknek. Egy Google Partnerrel való együttműködés során tehát biztos lehetsz abban, hogy a legfrissebb tudás és a legjobb gyakorlatok szerint kezelik hirdetéseidet, és maximalizálják a hozzáférhető lehetőségeket a vállalkozásod online sikeréért.

FONTOS: Csak hivatalos Google Partnereket engedj a PPC fiókod közelébe!

Teljes körű Google kampánykezelés

Ft 68.000 Havonta
 • Teljes körű kampánykezelés
 • Szöveges, képi, és videós kreatívok elkészítése
 • Napi szintű kampányfelügyelet
 • Dupla Ellenőrzési Rendszer
 • Folyamatos tájékoztatás
VIP

A fenti árak nettó árak, melyeket Áfa terhel!

Mi történik a megrendelés után?

Teljesen érthető, hogy szeretnél tisztában lenni a megrendelés utáni folyamattal, ezért engedd meg, hogy lépésről lépésre bemutassam, hogyan fog kinézni az együttműködésünk:

 1. A megrendelőlap kitöltése: Miután meghoztad a döntést, hogy velünk szeretnél együttműködni, az első lépés a megrendelőlap kitöltése. Itt adhatsz meg minden szükséges információt, ami segít minket a hatékony együttműködés elindításában.

 2. Egyeztetés telefonon: A megrendelőlap kitöltése után egyik munkatársunk fel fogja venni veled a kapcsolatot telefonon. Ebben a beszélgetésben át fogjuk beszélni a részleteket, megválaszoljuk az esetleges kérdéseidet, és átadjuk az információkat arról, hogy hogyan fog kinézni az együttműködésünk. Célunk, hogy teljes képet adjunk neked a folyamatról és biztosítsuk, hogy kényelmesen és biztonságban érezd magad a döntésedben. Ha minden rendben van, bele is vágunk a munkába!

 3. Hozzáférés megadása a szükséges rendszerekhez: A munka megkezdése érdekében szükségünk lesz a hozzáférésre néhány rendszerhez, például a Google Ads fiókodhoz. Ne aggódj, ebben a folyamatban teljes mértékben támogatást nyújtunk, hogy a lehető legzökkenőmentesebb legyen számodra.

 4. Lazítás és az eredmények figyelése: Miután mindent beállítottunk, itt az ideje, hogy hátradőlj és nézd, hogyan hozzuk el a sikert! Szakértő csapatunk folyamatosan kezeli és optimalizálja a kampányokat, hogy maximalizálja az eredményeket. Természetesen, közben folyamatosan tájékoztatunk téged az előrehaladásról és az eredményekről. 😉

  Remélem, ez átfogó képet ad a megrendelés utáni folyamatról! Ha további kérdéseid vannak, ne habozz feltenni!

Megrendelés

Mi van akkor, ha...

Kérdések és válaszok!

Értem ezt a gondolatot, hiszen minden befektetésnél fontos mérlegelni a költségeket és a várható megtérülést. Google Ads esetében azonban a visszatérés mértéke általában meghaladja a befektetést – ez a platform nagy előnye. A Google Ads által nyújtott statisztikák és mérhető eredmények lehetővé teszik számunkra, hogy pontosan lássuk, mennyi bevételt hozott a hirdetés.

Cégünk több, mint 16 éves tapasztalattal rendelkezik a Google Ads kampányok kezelésében, és tudjuk, hogyan kell a kampányokat úgy beállítani, hogy a lehető legjobb megtérülést érjük el. Jellemzően fiókszinten 10 feletti megtérülésekkel dolgozunk, ami azt jelenti, hogy minden beruházott forint sokszorosan megtérül a reklámokon keresztül generált bevételben.

Továbbá, a díjunkat sokszorosan kitermeljük. Ez azt jelenti, hogy a hirdetéseink gyakran sokszorosan meghozzák az árukat. Ezt figyelembe véve, a Google Ads szolgáltatásunk valójában befektetés, amely megtérül, nem pedig költség. A vállalkozásod online jelenlétének növelése hosszú távon mindenképpen megéri.

Teljes mértékben megértjük ezt a félelmet. Hiszen minden vállalkozás egyedi és rendelkezik sajátosságokkal, amelyeket csak a belső munkatársak, vagy a vállalkozó maga ismerhet igazán jól. Azonban a mi ügynökségünk több mint 16 éve van jelen a Google Ads terén, és ezen idő alatt számos különböző iparágban és vállalkozásban dolgoztunk. Ennek köszönhetően rendkívül sokrétű tapasztalattal rendelkezünk, és képesek vagyunk alkalmazkodni a különböző üzleti modellekhez és piaci sajátosságokhoz.

A mi célunk, hogy mélyrehatóan megértsük a vállalkozásodat és a célközönségedet. Cégünk nagy hangsúlyt fektet az ügyféllel való együttműködésre, hogy teljes körű képet kapjunk a vállalkozásról. Így készítjük el a leghatékonyabb, az adott vállalkozásra szabott Google Ads kampányokat.

Ezenkívül, a nálunk bevezetett dupla ellenőrzési rendszer garantálja, hogy a Google Ads fiókokat mindig tapasztalt szakemberek ellenőrizzék. Ez azt jelenti, hogy mindig van egy másik szem, amely folyamatosan figyelemmel kíséri a kampányokat, biztosítva, hogy minden a lehető legjobban működjön.

Ezért biztosak vagyunk benne, hogy képesek vagyunk a lehető legjobban megérteni és kiszolgálni a vállalkozásod igényeit.

Ez egy teljesen jogos kérdés, és természetes, hogy megkérdezed. A Google Ads egy rendkívül hatékony eszköz, de a felülete és a beállításai nagyon komplexek és bonyolultak lehetnek azok számára, akik nem jártasak benne. Bár van lehetőség arra, hogy te magad is létrehozz és kezelj hirdetési kampányokat, az eredmények valószínűleg nem lesznek olyan hatékonyak, mint egy szakértő által létrehozott kampányé.

Nézzük meg ezt a szempontból: ha a csapod elromlik otthon, megpróbálhatod magad is megjavítani, de valószínűleg a legjobb megoldás, ha szakembert hívsz, aki pontosan tudja, hogy mit kell tennie. Ugyanez igaz a Google Ads-re is. Profi szakemberek – mint mi – nap mint nap foglalkoznak a Google Ads rendszerével, naprakészek a változásokkal, és pontosan tudják, milyen stratégiákat kell alkalmazni a legjobb eredmények elérése érdekében.

Ráadásul, a Google Ads kezelése nem csak a kampányok létrehozására és kezelésére korlátozódik. A kampányok folyamatos monitorozása, finomítása és optimalizálása is szükséges, ami sok időt és energia befektetést igényel. Az ügynökségünk pedig pontosan ezért van: hogy ezt az egész folyamatot lebonyolítsa helyetted, így te azon dolgokra fókuszálhatsz, amiben a legjobb vagy: a saját vállalkozásod növekedésére.

Tehát, igen, valóban szükséged van szakértői segítségre a Google Ads használatában. A kérdés nem az, hogy „Meg tudom-e csinálni magam?”, hanem inkább az, hogy „Megéri-e nekem az időt és energiát arra fordítani, hogy megpróbáljam magam csinálni, vagy inkább bízzam egy szakértőre, aki hatékonyan és eredményesen tudja kezelni a kampányaimat?”.

Az eredmények elérésének sebessége sok tényezőtől függ, többek között a célpiactól, a terméked vagy szolgáltatásod sajátosságaitól, a versenytől, és persze a Google Ads kampányod beállításaitól és stratégiájától is. Így egyértelműen megadni egy időkeretet nem lehet, mert minden kampány és vállalkozás esetében egyedi.

Ugyanakkor, a Google Ads egy viszonylag gyorsan reagáló platform, és a hirdetéseid szinte azonnal elkezdenek futni, miután beállítottuk őket. Ennek köszönhetően az eredményeket gyakran viszonylag hamar, néhány napon vagy héten belül láthatod. Fontos azonban megérteni, hogy a legjobb eredmények elérése időt és finomítást igényel. A kampányok folyamatos monitorozása, tesztelése és optimalizálása révén tudjuk a legmagasabb ROI-t (megtérülést) elérni.

Az ügynökségünk elkötelezett a transzparencia mellett, és rendszeresen jelentést teszünk az eredményekről és a végzett munkáról. Továbbá, folyamatosan kommunikálunk veled, hogy informálva legyél a kampányaid állapotáról és a további lépésekről.

Ezért, bár nem tudunk pontos időkeretet adni, biztosíthatunk, hogy mindent megteszünk a lehető leghatékonyabb és leggyorsabb eredmények eléréséért. Mi hiszünk abban, hogy a hosszú távú siker az állandó tesztelésen, tanuláson és finomításon alapul, és ezt a hozzáállást alkalmazzuk minden kampányunknál.

A digitális marketing és a Google Ads, mint minden marketingeszköz, sajnos nem garantálja a sikert. Minden kampány más és más, és számos tényező befolyásolja a végeredményt, mint például a verseny, a termék vagy szolgáltatás, a célcsoport, és az üzenet. Emellett bizonyos időbe telik, amíg egy kampány beérik, és a hozzáállásunk mindig a hosszú távú sikerre irányul.

Azonban, ez nem jelenti azt, hogy semmi sem garantált. Az ügynökségünk több mint 16 éve működik a piacon, és ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk. Ezt a tapasztalatot és szakértelmet használjuk fel, hogy minimalizáljuk a kockázatokat, és maximalizáljuk a megtérülést. Célunk, hogy a lehető legtöbb értéket teremtsük ügyfeleink számára.

Ezenkívül átláthatóan és őszintén kommunikálunk veled. Ha valami nem úgy működik, ahogy elvártuk, vagy ha változásokra van szükség, azonnal tájékoztatunk. Mindig törekszünk arra, hogy a lehető legjobb döntéseket hozzuk, és ha szükséges, gyorsan módosítsuk a stratégiát.

Végül, de nem utolsó sorban, nálunk nincs hűségidő. Ha bármikor úgy döntesz, hogy nem szeretnéd folytatni az együttműködést, nem lesznek extra költségek vagy büntetések. Minden döntést te hozhatsz meg, és mi mindig a te oldaladon állunk.

Tehát, bár nincsenek garantált eredmények, a tapasztalatunk, szakértelmünk és elkötelezettségünk, valamint a rugalmasságunk és őszinteségünk minimalizálja a kockázatot, és segít abban, hogy a legtöbbet hozd ki a Google Ads kampányaiból.

Ez egy rendkívül fontos kérdés és teljes mértékben megértem az aggodalmad. Mint ügynökség, tudjuk, hogy a bizalom kulcsfontosságú a sikeres partnerségben. Itt van néhány dolog, amit tudnod kell rólunk, hogy miért lehet bizalmad a szolgáltatásainkban:

Először is, a célunk mindig a hosszú távú siker. Ezt csak úgy érhetjük el, ha a te vállalkozásod is sikeres. Ezért minden döntést azon alapul, hogy mi a legjobb számodra. A sikerünk közvetlenül összefügg a te sikereddel, ezért mindig a te érdekeidet tartjuk szem előtt.

Másodszor, a transzparencia elengedhetetlen a munkánkban. Minden hónapban részletes jelentéseket küldünk a kampányaid eredményeiről. Ebben részletesen bemutatjuk, hogy mire költöttük a pénzt, milyen eredményeket értünk el és milyen lépéseket tervezünk a következő hónapban. Soha nem rejtegetjük az információkat tőled.

Harmadszor, rendkívül büszkék vagyunk arra a szakértelemre és tapasztalatra, amit több mint 16 év alatt szereztünk a Google Ads területén. Ezt a tudást és szaktudást felhasználjuk, hogy a lehető legjobb stratégiát dolgozzuk ki számodra.

Végül pedig nincs hűségidőnk. Ha bármikor úgy döntesz, hogy nem vagy elégedett a szolgáltatásainkkal, bármikor elhagyhatod az ügynökséget anélkül, hogy további díjakat vagy büntetéseket kellene fizetned. Ez is bizonyítja, hogy a mi érdekünkben áll a legjobbat nyújtani neked.

Összefoglalva, az ügynökségünk azért létezik, hogy segítsen a vállalkozásodnak növekedni és sikeres lenni. Ez a célunk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt a célt elérjük.

Teljesen érthető, hogy a vállalkozásod mellett kevés szabadidőd van, és azt nem szeretnéd a Google Ads kampányok kezelésével tölteni. Itt jön képbe az a szakértelmünk és tapasztalatunk, amit több mint 16 év alatt szereztünk a Google Ads területén.

A Google Ads kampányok kezelése időigényes feladat, amely szakértelmet és hozzáértést igényel. Számos változóval és adattal kell foglalkozni, és ez a folyamat jelentős mennyiségű időt vehet igénybe, különösen, ha nincs elegendő tapasztalatod ezen a területen.

Együttműködve velünk, a legtöbb időigényes feladatot átvesszük tőled. Kampánykezelőink a rendelkezésedre álló költségvetést figyelembe véve hozzák meg a legjobb döntéseket a kampányok optimalizálása érdekében. Ezenkívül napi szinten tartjuk a kapcsolatot, és részletes jelentéseket küldünk a kampányok teljesítményéről, így mindig tisztában leszel azzal, hogy milyen eredményeket értünk el.

Azt is fontos megjegyezni, hogy minden kampány különböző. Néhány gyors eredményeket hozhat, míg mások hosszabb ideig tartó optimalizálást igényelhetnek. Azonban a szakértő csapatunk mindig a rendelkezésedre áll, hogy segítsen és támogasson a folyamat minden szakaszában.

Összefoglalva, a Google Ads kampányok kezelése időigényes feladat, de az ügynökségünk szakértelme és tapasztalata lehetővé teszi számodra, hogy az idődet a vállalkozásodra összpontosíthasd, míg mi gondoskodunk a hirdetéseidről.

Az elégedettséged számunkra rendkívül fontos. Mindenekelőtt azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy az ügynökségünk nem köt semmiféle hűségidőhöz. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen okból kifolyólag nem vagy elégedett az általunk nyújtott szolgáltatással, bármikor dönthetsz úgy, hogy megszünteted velünk a szerződést.

Azonban, mielőtt eljutnál erre a pontra, fontos megjegyezni, hogy a Google Ads kampányok gyakran időt és türelmet igényelnek az eredmények eléréséhez. Miután elindítottunk egy kampányt, általában egy kis időbe telik, mire a piaci viszonyok, a konkurencia és a célközönség reakciói alapján láthatóvá válnak az eredmények. Folyamatosan monitorozzuk és optimalizáljuk a kampányokat, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el.

Amennyiben valamilyen probléma merülne fel, mindig rendelkezésre állunk, hogy átbeszéljük a lehetőségeket. Legyen az a kampány módosítása, új stratégia kialakítása, vagy akár a célközönség módosítása – mindig megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást a problémára. Az a célunk, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el a számodra, és ezt minden alkalommal szem előtt tartjuk.

Minden ügyfél számára egyedi megoldásokat kínálunk, mivel minden üzlet és piac egyedi. Mindig arra törekszünk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, és a visszajelzéseid alapján folyamatosan fejlesztjük a munkánkat. Az a célunk, hogy hosszú távon sikeres együttműködést alakítsunk ki veled, és biztosítsuk, hogy a Google Ads kampányaid maximális eredményt hozzanak.

A Google Ads rendszerének használata időnként összetett lehet, és számos olyan finomítási lehetőséget tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a kampányok hatékonyságának maximalizálásához. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy szakértőként segítsünk az ezzel járó komplexitás kezelésében.

Nemcsak, hogy mi kezeljük a Google Ads rendszer technikai részét, hanem elkötelezettek vagyunk abban is, hogy átláthatóak és érthetőek legyünk a kampányokkal kapcsolatos kommunikációnkban. Rendszeresen készítünk jelentéseket a kampányok előrehaladásáról és eredményeiről, melyeket úgy tervezünk, hogy könnyen érthetőek és áttekinthetőek legyenek.

Megértjük, hogy szeretnél tisztában lenni azzal, hogy a befektetéseid milyen eredményeket hoznak, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a nyitott és őszinte kommunikációra. Ha bármilyen kérdésed vagy aggodalmad van a kampányokkal kapcsolatban, mi mindig készen állunk, hogy tisztázzuk azokat, és bemutassuk, hogyan segít a Google Ads hirdetési rendszer a vállalkozásod növekedésében. Az a célunk, hogy te is értsd és lásd, hogyan működik a hirdetési kampányod, és milyen eredményeket érsz el vele.

Nálunk nincs hosszútávú kötelezettség vagy lekötött időszak. Célunk, hogy ügyfeleinkkel olyan kapcsolatot alakítsunk ki, amely alapja a kölcsönös bizalomnak és a sikeres eredményeknek, nem pedig a szerződéseknek (de persze írunk szerződést a jogtisztaság miatt 🙂 ).

Míg hosszú távon dolgozni szeretnénk ügyfeleinkkel, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, amely eléri és felülmúlja a várt eredményeket, teljes mértékben tiszteletben tartjuk ügyfeleink döntéseit.

Ha úgy döntesz, hogy más irányba szeretnél menni, könnyen megválhatsz tőlünk. Nem fogjuk megnehezíteni a dolgokat, nem állítunk fel bonyolult eljárásokat. A te elégedettséged a legfontosabb számunkra, és arra törekszünk, hogy a velünk való együttműködésed minden szakaszában professzionális, tisztelettudó és támogató legyen.

Mi a sikeres együttműködést a kölcsönös bizalmon és az elégedett ügyfeleken keresztül mérjük, nem pedig a szerződéses kötelezettségeken. Így tehát nincs hűségidő, a döntés mindig a te kezedben van.

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Ha bármilyen okból kifolyólag nem vagy elégedett az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, nyitottak vagyunk a visszajelzésekre és arra törekszünk, hogy gyorsan és hatékonyan kezeljük az esetleges problémákat.

Akkor is, ha úgy döntesz, hogy nem szeretnél tovább dolgozni velünk, mindig megteszünk mindent annak érdekében, hogy a lehető legzökkenőmentesebb legyen a tranzit. Semmilyen negatív következménye nem lesz annak, ha úgy döntesz, hogy másik szolgáltatót választasz. A Google Ads fiókodból eltávolítjuk a hozzáféréseinket, beleértve minden olyan adatot és információt, amelyet a hirdetési kampányaid kezelése során gyűjtöttünk.

Az üzleti kapcsolatok változhatnak, és megértjük, ha később más irányba szeretnél menni. A legfontosabb számunkra, hogy minden ügyfelünknek a lehető legpozitívabb élményt nyújtsuk, még akkor is, ha úgy döntenek, hogy nem folytatják velünk a munkát. Minden döntést tiszteletben tartunk, és mindig arra törekszünk, hogy támogatóak és segítőkészek maradjunk, függetlenül attól, hogy milyen formában alakul a kapcsolatunk.

Ez egy gyakran előforduló aggodalom, és teljesen érthető, ha korábbi negatív tapasztalatok alapján kétségeid vannak a Google Ads hatékonyságát illetően. Azonban fontos megérteni, hogy a Google Ads nem statikus eszköz. A sikeres kampányok létrehozása és kezelése folyamatos tanulást, tesztelést, elemzést és finomítást igényel, amihez szakértői ismeretekre és tapasztalatra van szükség.

Egy nem megfelelően optimalizált vagy célozott kampány könnyen megbukhat, de ez nem jelenti azt, hogy a Google Ads önmagában hatástalan lenne. Éppen ellenkezőleg, amikor a Google Ads-et megfelelően használják, ez az eszköz rendkívül hatékony lehet a látogatók számának növelésében, az ügyfelekkel való kapcsolat kialakításában és az értékesítés növelésében.

Mi, mint tapasztalt Google Ads ügynökség, segíteni tudunk abban, hogy a Google Ads rendszerében rejlő lehetőségeket a maximumra használjuk. Rendszeresen elemezzük és optimalizáljuk a hirdetési kampányokat, hogy biztosítsuk a lehető legjobb eredményeket. Emellett rendszeresen tájékoztatjuk az ügyfeleinket a kampányok teljesítményéről és arról, hogy milyen lépéseket teszünk a további javulás érdekében.

Egy korábbi sikertelen kísérlet nem jelenti azt, hogy a Google Ads nem lehet hatékony eszköze a vállalkozásod növekedésének. Adj egy újabb esélyt nekünk, és mi megmutatjuk, hogyan lehet a Google Ads rendszerét a legjobban kihasználni!

Megértem a gondolatmeneted, és valóban vannak olyan iparágak, ahol elsőre úgy tűnhet, hogy a Google Ads kevésbé hatékony. Azonban érdemes megjegyezni, hogy a Google Ads nem csak egy hirdetési platform, hanem egy eszköz, amelyet a célcsoportod megszólítására és elérésére használhatsz.

Az iparágad specifikus jellegei közötti különbségek mellett a Google Ads sikere sokszor a megfelelő stratégia és a hirdetések folyamatos optimalizálása révén érhető el. Például, a kulcsszavak és a célzás finomhangolása, a versenytársak tevékenységeinek figyelemmel kísérése és az ügyfélutasítások elemzése mind segíthetnek abban, hogy eredményes hirdetéseket hozzunk létre, még olyan iparágakban is, ahol a Google Ads használata kevésbé jellemző.

Mi, mint szakértői ügynökség, megértjük az egyes iparágakban rejlő különbözőségeket és kihívásokat. Ez azt jelenti, hogy személyre szabott hirdetési stratégiát dolgozunk ki a Te vállalkozásod számára, amely figyelembe veszi az iparág sajátosságait és lehetőségeit. A szakértőink folyamatosan elemzik és finomítják a kampányokat, hogy a lehető legnagyobb hatékonyságot és ROI-t (befektetés megtérülését) érjük el.

Tehát, még ha úgy is érzed, hogy a Google Ads „nem működik” az iparágadban, hadd mutassuk be, hogyan tudjuk a hirdetéseidet a siker felé vezetni a megfelelő stratégiával és gondos kezeléssel.

Köszönjük, hogy érdeklődsz a szolgáltatásaink iránt. Megértem, hogy szeretnél megismerni minket, mielőtt bármilyen döntést hozol. Ugyanakkor szeretnék néhány fontos szempontot megosztani veled, ami talán segít meghozni a döntést.

Az elsődleges célunk az, hogy ügyfeleinknek a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, és ezt a minőségi szolgáltatást csakis akkor tudjuk biztosítani, ha megfelelő figyelmet és energiát fordítunk minden egyes kampányra. Ezért a kapacitásunk véges, így érdemes minél hamarabb megrendelni a szolgáltatást, hogy mielőbb nekiláthassunk a Google Ads kampányod kezelésének.

Emellett tapasztalatunk szerint a Google Ads hirdetések gyors megjelenése kulcsfontosságú a versenyképes piacokon. Minél előbb megjelennek a hirdetéseid, annál hamarabb fogod tapasztalni az értékesítések növekedését, és annál hamarabb tudsz előnyt szerezni a versenytársaidhoz képest.

Továbbá, szeretném kiemelni, hogy mi nagyon elkötelezettek vagyunk ügyfeleink felé, és ez azt is jelenti, hogy az időnket a lehető leghatékonyabban használjuk fel. Egy telefonos beszélgetés, bár hasznos lehet, elvonhatja a figyelmünket a hirdetések kezelésétől, ami a Te és más ügyfeleink sikeréhez elengedhetetlen. Ezért javasoljuk, hogy ha kérdéseid vannak, küldj nekünk e-mailt az m@rketing.hu címre, és mi 48 órán belül válaszolunk.

Végül, de nem utolsósorban, szeretném megjegyezni, hogy weboldalunkon minden szükséges információt megtalálsz a döntésed meghozatalához. Ha valami mégsem világos, nyugodtan írj nekünk, és szívesen segítünk!

Remélem, hogy ezek az információk segítenek megérteni, hogy miért javasoljuk a szolgáltatásunk minél korábbi megrendelését. Ha bármilyen kérdésed van, készséggel állunk rendelkezésedre.

Természetesen, minden döntést meg kell fontolni, ezért teljesen érthető, ha több időre van szükséged, mielőtt elköteleznéd magad. Ugyanakkor szeretnék néhány fontos szempontot megosztani veled.

Elsőként is, a digitális hirdetések világában, ahol minden másodperc számít, a gyors döntések előnyt jelenthetnek. Minél hamarabb megkezdjük a Google Ads kampányod kezelését, annál hamarabb látod majd az eredményeket. A versenytársaid pedig nem várakoznak, és minden nap, amit késlekedéssel töltesz, egy nap, amit ők már előnnyel töltenek.

Másodsorban, a mi kapacitásunk is korlátozott. Azért, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, csak korlátozott számú ügyféllel dolgozunk egyszerre. Így a ‘gondolkodom rajta’ időszak alatt előfordulhat, hogy a szabad kapacitásunk betelik, és emiatt várakoznod kell a szolgáltatásunk igénybevételére.

Végül, de nem utolsósorban, ha vannak még kérdéseid vagy aggályaid a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, örömmel válaszolunk rájuk. Számunkra fontos, hogy minden ügyfelünk jól informált legyen és nyugodt szívvel hozhasson döntéseket. Az m@rketing.hu e-mail címen bármikor elérhetőek vagyunk a kérdéseid megválaszolására.

Remélem, ezek a szempontok segítenek abban, hogy a gondolkodási időd hatékonyan töltsd és megalapozott döntést hozhass. Várjuk a kapcsolatfelvételt, amint készen állsz a következő lépésre!

nincs hűségidő

Referenciáink:

Természetesen ezek csak kiragadott példák, de jól mutatják, hogy mi mennyire szeretünk a dobozon kívül gondolkodni, ha Google Ads kampánykezelésről van szó 😉

A fenti kampányban az látható, hogy 7 nap alatt 303.410 forintos bevételt generáltunk konverziónkként (vásárlásonként) alig több mint 5.000 forintért, alatta pedig 1.680 forintos konverziós értékkel csináltunk 129.450 forintot.

Egy másik kampányunkban pedig, ami itt fent látható, 11 vásárlással 1.240.000 forint bevételt hoztunk Ügyfelünknek, amire mindösszesen 111.000 forintot költöttünk, átlagosan pedig 42 forintért szállítottuk a kattintásokat.

Ha idáig eljutottál, akkor már kellő információd van. 😉 Éppen ezért már csak egy lépés van! Rendeld is meg segítségünket és kezdjünk el együtt dolgozni, sikereiden!👇👇👇

© 2022 Minden jog fenntartva!