Facebook (és egyben Instagram) profi hirdetéskezelés

Ha szeretnéd felturbózni webáruházad a 2 legnagyobb közösségi média felület segítségével akkor tudunk segíteni!

A Facebook hirdetési rendszere fantasztikus!

A Facebook a világ egyik legnagyobb vállalata! A bevételének a legnagyobb része pedig a hirdetések ből jön! Ha belegondolsz ez csak azért lehet, mert a Facebook hirdetések működnek! 

Ha Neked jelenleg nem működnek megfelelően, akkor keress meg minket! Siess, hogy a karácsonyi kampányod kezdetére már rendben legyenek a kampányaid és tényleg pénzt termeljen a webáruházadnak!

Mit csinálunk pontosan?

A Facebook hirdetések rendszere eszméletlenül összetett, de alapvetően az alábbi 4 csoportba sorolható:

Megtervezzük!

Itt is (mint általában a marketingben) nagyon fontos szerepet játszik a tervezés. Összegyűjtjük az információkat a webáruházból, a tulajdonostól, a piactól, a konkurenciától stb. Ezen információk birtokában megtervezzük a kampányrendszer elemeit.

Elkészítjük!

Teljes körűen elkészítjük a Facebook (és ezzel együtt az Instagram) kampányaidat. Neked semmi dolgod nincs velük. Persze, ha szeretnél adhatsz kreatívokat, ötleteket, sőt megköszönünk minden instrukciót, de ez nem kötelező a részedről! Önnállóan is elkészítjük a szöveges, képi, sőt akár a videós tartalmakat is. Sikeressé tesszük a kampányokat!

Optimalizáljuk!

Elsőre egyik kampány sem lesz tökéletes. Éppen ezért folyamatosan optimalizálni kell a legjobb eredmények érdekében. Napi szinten figyeljük a kampányaidat és szükség esetén azonnal beavatkozunk, hogy mindig a legjobb eredményeket érd el!

Elemezzük!

Az elemzés két szempontból nagyon fontos része a munkánknak. Egyrészt az elemzési adatok alapján tudjuk, hogy pontosan hol kell beavatkoznunk, milyen irányban haladjunk az optimalizálással. Másrészt pedig az elemzés a következő időszak kampányrendszerének megtervezéséhez is elengedhetetlen!

Miért válassz minket?

8 év tapasztalat

Az elmúlt 8 évben rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, és minden egyes tapasztalással hatékonyabbak, eredményesebbek lettünk ezen a területen.

Profik vagyunk

Tudom, hogy sokaknak nem számít, de mi nagyon nagy figyelmet fordítunk a Munkatársaink képzésére. Csak a Profi munkatársainkat engedjük a Hirdetési fiókodhoz!

Költséghatékonyság

Magam is vezettem webáruházat! Tudom, hogy minden egyes forint számít (főleg mostanában), ezért felelősségteljesen fogunk minden hirdetési forintoddal bánni!

Nincs hűségidő, van segítség!

Bízunk abban hogy ténylegesen tudunk segíteni. Ezért nincs hűségidő. Bármikor kiszálhatsz (de nem fogsz 😉). Viszont mindenben segítünk a hirdetési fiók létrehozásától, a kampányok értelmezéséig)

Mennyibe kerül?

Díjazásunk úgy alakítottuk ki, hogy valóban segítséget jelentsen. Ilyen értelemben csak az elfogadható számunkra, ha a hirdetési kampányainkkal több hasznot termelünk, mint amennyibe azok kerülnek.

Ennek megfelelően nem szálltunk el, ami az árakat illeti. Had legyek őszinte, szeretnénk a szabad kapacitásainkat lekötni ebben a kampányban, ezért olyan árakat találtunk ki, ami mindenkinek megéri, függetlenül attól, hogy milyen szinten áll a Facebook hirdetésekben.

 

Kezdőknek

Ha még nem használtad a Facebook hirdetési rendszerét, vagy korábban csalódtál benne, akkor ezt a csomagot érdemes választanod. Itt olyan alacsonyan tartottuk a költségeket (a hirdetési és kezelési díjat is), hogy valójában nem sokat kockáztatsz! Adj esélyt, hogy bebizonyítsuk: A Facebook hirdetések működnek!

(Akkor válaszd ezt a csomagot, ha a hirdetésekre szánt összeg kevesebb, mint 100.000 Ft havonta)

Tapasztaltaknak

Ha Te már tudod, hogy a Facebook hirdetések működnek, és egyértelműen biztos vagy benne, hogy a karácsonyi kampányban szükséged van a Facebook hirdetésekre, akkor válaszd ezt a csomagot!

(Ha a hirdetési kereted havonta 100.000 Ft és 200.000 Ft közé esik, akkor válaszd ezt a csomagot!)

Nagyágyúknak

Amennyiben már Te is azok közé tartozol, akik tudják, hogy a Facebook hirdetés nem költség, hanem befektetés, akkor Neked érdemes a legnagyobb csomagot választanod.

(Ha a havi tervezett hirdetési összeged több, mint 200.000 Ft, akkor kérlek válaszd a legnagyobb csomagunkat!)

Teljeskörű Facebook (és Instagram) kampánykezelés

100.000 Ft alatti költségkeret esetén
Ft 28.000 Havonta
  • Teljeskörű kampánykezelés
  • Szöveges, képi, és videós kreatívok elkészítése
  • Napi szintű kampányfelügyelet

Teljeskörű Facebook (és Instagram) kampánykezelés

100.000 Ft és 200.000 Ft közötti hirdetési költségkeret esetén
Ft 48.000 Havonta
  • Teljeskörű kampánykezelés
  • Szöveges, képi, és videós kreatívok elkészítése
  • Napi szintű kampányfelügyelet
Népszerű

Teljeskörű Facebook (és Instagram) kampánykezelés

200.000 Ft feletti hirdetési költségkeret esetén
Ft 28.000+ Havonta
  • a hirdetési összeg 10%-a.
  • Teljeskörű kampánykezelés
  • Szöveges, képi, és videós kreatívok elkészítése
  • Napi szintű kampányfelügyelet

A fenti árak nettó árak, melyeket Áfa terhel!

Érdemes gyorsan dönteni:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Mi történik a megrendelés után?

1. Kitöltöd a megrendelőlapot!

2. Munkatársunk egyeztet Veled telefonon. Mindent átbeszéltek, és minden kérdésedre választ kapsz. Elmondjuk, hogyan fog zajlani az együttműködés. Ha tetszik, akkor pedig bele is vágunk!

3. Kiállítjuk az első hónap számláját.

4. Megadod a hozzáférést a szükséges rendszerekhez (természetesen ebben is segítünk).

5. Hátradőlsz és figyeled az eredményeket! 😉

Megrendelés

nincs hűségidő

© 2022 Minden jog fenntartva!